top of page

Primavera i totboda arriben juntes!

Totboda Castelldefelsés un event especialment dissenyat per a parelles amb plans de casament, que esteu buscant proveïdors de qualitat, i que no voleu perdre el temps entre centenars d'empreses i pàgines web.

Es tracta d'un event en format saló-market nupcial on trobareu tot el que necessiteu per al dia més especial de les vostres vinyes, en un meravellós espai amb precioses vistes i davant del mar. Un ambient elegant i relaxat on poder-vos informar de tots els serveis que necessiteu mentre gaudiu d'un delicioso brunch, actuacions musicals i altres activitats.

 

Totboda Castelldefelsés un esdeveniment especialment dissenyat per a les parelles amb plans de casament, que esteu buscant proveïdors de qualitat, i que no voleu perdre el vostre temps entre centenars d'empreses i pàgines web.

Es tracta d'un esdeveniment en format saló-market nupcial on trobareu tot el necessari per al dia més especial de les vostres vides, en un preciós espai amb magnífiques vistes i davant del mar. Un ambient elegant i relaxat on informar-vos de tots els serveis que necessiteu mentre gaudiu d'un deliciós brunch, actuacions musicals i altres activitats.

P1160522.JPG

DEMANA JA LA TEVA INVITACIÓ I GAUDEIX D'UN CAP DE SETMANA MERAVELLÓS DAVANT DEL MAR.

Les invitacions són limitades, no et quedis sense la teva!

DEMANA JA LA TEVA INVITACIÓ I GAUDEIX D'UN CAP DE SETMANA MERAVELLÓS DAVANT DEL MAR.

Les invitacions són limitades, no et quedis sense la teva!

bottom of page