top of page

¡Primavera y totboda llegan juntas!

Totboda Castelldefels és un event especialment dissenyat per a parelles amb plans de boda, que esteu buscant proveïdors de qualitat, i que no voleu perdre el temps entre centenars d’empreses i pàgines web. 

Es tracta d’un event en format saló-market nupcial on trobareu tot el que necessiteu per al dia més més especial de les vostres vides, en un meravellós espai amb precioses vistes i davant del mar. Un ambient elegant i relaxat on poder-vos informar de tots els serveis que necessiteu mentre disfruteu d’un deliciós brunch, actuacions musicals i altres activitats.

 

Totboda Castelldefels es un evento especialmente diseñado para las parejas con planes de boda, que estáis buscando proveedores de calidad, y que no queréis perder vuestro tiempo entre cientos de empresas y páginas web. 

Se trata de un evento en formato salón-market nupcial en el que encontraréis todo lo necesario para el día más especial de vuestras vidas, en un precioso espacio con magníficas vistas y frente al mar. Un ambiente elegante y relajado donde informaros de todos los servicios que necesitáis mientras disfrutáis de un delicioso brunch, actuaciones musicales y otras actividades.

P1160522.JPG

DEMANA JA LA TEVA INVITACIÓ I GAUDEIX D’UN CAP DE SETMANA MERAVELLÓS DAVANT DEL MAR.

Les invitacions son limitades, no et quedis sense la teva!

PIDE YA TU INVITACIÓN Y DISFRUTA DE UN FIN DE SEMANA MARAVILLOSO FRENTE AL MAR.

Las invitaciones son limitadas, no te quedes sin la tuya!

bottom of page